Kajkutu 90 minuta u porazu od Panathinaikosa

Grčka liga

Kajkutu 90 minuta u porazu od Panathinaikosa

Fudbaleri Panathinaikosa uspjeli su ostvariti devetu ovosezonsku pobjedu, a večeras su u okviru 16. kola grčke Super lige savladali momčad Kerkyre.

Konačan rezultat susreta glasio je 2:0, a domaći tim do prvog pogotka stigao je u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Strijelac je bio Karelis.

Panathinaikos se u nastavku susreta pokazuje kao mnogo bolji protivnik, pa tako stiže i do drugog pogotka. Ovaj put mrežu Setkusa zatresao je Chouchoumis i postavio konačnih 2:0.

Bosanskohercegovački internacionalac, Saša Kajkut, odigrao je cijeli susret za svoju Kerkyru, koja sada zauzima 12. poziciju u grčkom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Super league, 16. kolo:

Panathinaikos - Kerkyra 2:0 (Karelis 45., Chouchoumis 85.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.