Klopp: Wenger je odradio pravi posao sa transferima

Trener Milionera uoči utakmice sa londonskim Arsenalom

Klopp: Wenger je odradio pravi posao sa transferima

Najzanimljivija utakmica prvog dana nove sezone Lige prvaka svakako je ona koja će se odigrati u Dortmundu, a u kojoj će snage odmjeriti domaća Borussija i londonski Arsenal. 

Duel dva tima koji su i prošle sezone igrali u istoj grupi, a i tada je šef struke Milionera, Jurgen Klopp, pohvalno pričao o Arseneu Wengeru i Arsenalu. 

"Mislim da je Arsene odradio pravi posao sa transferima. Arsene je i zadnjeg dana prelaznog roka odradio pravi posao. Ova ekipa Arsenala igrat će onako kako Arsene želi," rekao je Klopp i dodao: 

"Arsenal sada ima ozbiljnu odbranu, odbranu koja odlično može pokriti prostor na terenu. Jako su brzi sada," rekao je Klopp. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.