Messi: Nisam više kao prije, promijenio sam se

Stariji, zreliji, pametniji...

Messi: Nisam više kao prije, promijenio sam se

Fudbaler Barcelone Lionel Messi izjavio je da se mnogo promijenio u odnosu na vrijeme kada je debitovao za katalonski klub.

"Nemam više 17, 18, 19, 20 ili 21 godinu. Tada vaše tijelo ne osjeća nikakve napore, a s godinama se to promijeni. Sve ste stariji i onda osjećate to, a zbog takvih stvari moram paziti na sebe po pitanju ishrane", rekao je Messi i dodao:

"Sada sam mnogo zreliji u odnosu na neka stara vremena. Naučio sam mnogo toga, i na terenu, i van njega. Jedan dio starog Messija je još tu, ali nema ga još mnogo".

Messi je u Primeri odigrao 300 utakmica a u prvoj je nastupio prije punih deset godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.