Mladi golman u Realu?
Foto: EPA

Žele Argentinca

Mladi golman u Realu?

Midhat Šljivak

Mladi argentinski golman, Augusto Batalla, veoma je blizu potpisa za Real Madrid.

Kraljevi već dugo pokušavaju dovesti 18-godišnjeg golmana. U januaru je dogovor propao, ali je Real odlučio poslati novu ponudu argentinskom velikanu River Plati.

Ponudili su argentinskom klubu zanimljiv dogovor. Žele ga dovesti na jednogodišnju posudbu, nakon čega bi otkupili za pet miliona eura.

Međutim, pretpostavlja se kako argentinski velikan želi mnogo više novca za Batallu, te bi Kraljevi mogli platiti mnogo više novca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti