Na utakmici HNL-a prodato deset ulaznica
FOTO: Dalmatinski portal

Duel Lokomotive i Splita

Na utakmici HNL-a prodato deset ulaznica

Samir Mlaćo

Nogometaši zagrebačke Lokomotive u nedjelju su sa ubjedljvih 3:0 savladali Split, te došli do šeste pobjede u sezoni.

Lokosi sada imaju 20 osvojenih bodova, dok je Split ostao na predposljednjem mjestu sa osam bodova.

Pored dobre igre domaćih, ovim susretom obilježen je i neslavni rekord u HNL-u. Naime, tribine stadiona u Kranjčevićevoj bile su skoro prazne, ali je u službenom izvještaju istaknuto da na tribinama zvanično ima 100 gledalaca.

Ipak, bilo je to sumnjivo hrvatskim kolegama, koje su pokušale doznati tačan broj prodatih karata, a blagajnica na stadionu im je rekla pomalo nevjerovatnu cifru: 10.

Cijena karte za ovaj meč iznosila je 30 kuna, ali očigledno da ni najbliži članovi nogometaša oba tima nisu uspjeli izdvojiti svoje vrijeme da pogledaju ovaj susret 20. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi