Navijači Hajduka kupovali komade poljudskog travnjaka

Splićani rasprodaju teren

Navijači Hajduka kupovali komade poljudskog travnjaka

Dosadašnji travnjak Poljuda, jednog od najljepših stadiona na prostorima bivše Jugoslavije, u budućnosti krasiti će domove navijača splitskoga Hajduka.

Dom Bilih će u narednih šest sedmica dobiti novi travnjak s potpuno novom drenažom i sistemom navodnjavanja.

Tokom četvrtka navijači su pristizali na legendarni stadion kojem je ovo prva ovakva rekonstrukcija od otvorenja 1979. godine.

Kvadrati travnjaka po kojem su koračale legende kluba od osamdesetih do danas prodavali su se po manje-više simboličnih 50 kuna.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.