Navijači Marseilla žele poraz od Montpelliera

Samo da PSG ne bude prvak

Navijači Marseilla žele poraz od Montpelliera

Marseille je izgubio 10 od posljednjih 11 utakmica, a najvatreniji navijači žele da klub tu seriju nastavi i u srijedu.

Dok se Marseille oprostio od utrke za naslov prvaka, navijačka grupa želi da klub zaustavi najvećeg rivala Paris St Germain u borbi za titulu. Stoga su pozvali svoj klub da izgubi meč od Montpelliera koji bi se tom pobjedom učvrstio na čelu tabele.

 

Montpellier i PSG sedam kola prije kraja prvenstva dijele prvo mjesto sa 63 boda. 

 

"Dajmo Montpellieru najveću moguću šansu i spriječimo PSG da osvoji titulu ove godine", saopćila je navijačka grupa "South Winners 87". 

 

"Pustimo da Montpellier pobijedi, ne zaboravimo lekcije iz prošlosti".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Navijače Marseillea još se sjećaju 1999. kada su u posljednjem kolu izgubili borbu za titulu nakon što je PSG izgubio 3:2 od Bordeauxa koji je tako došao do naslova, prenosi Reuters.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.