Pomoćnik Husrefa Musemića pred duel sa Kukesijem

Oruč: Kvalitetniji smo i igramo pred našim navijačima

Sarajevo će večeras u okviru revanš susreta drugog pretkola Evropske lige na svom terenu ugostiti albanski Kukesi. 

Veliki dio posla osim igrača morat će odraditi i struka, a pomoćnik šefa stručnog štaba FK Sarajevo, Abdulah Oruč smatra kako će Sarajevo izboriti prolaz jer je kvalitetnija ekipa.

"Mi smo kvalitetnija ekipa. Igramo na svom terenu, publika će biti uz nas i tu vidimo šansu za prolazak dalje. Evidentno je da smo napravili više grešaka nego što je dozvoljeno u prvoj utakmici. Sada je na nama da izvršimo snažan pritisak na zadnju liniju i ostvarimo svoj cilj," rekao je Oruč. 

"Spremni smo za napore u jesenjem dijelu. Zbog dužine takmičenja doveli smo više igrača i mislim da smo spremni na sve izazove," rekao je Oruč. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.