Partizan poražen od četvoroligaša, pogodio bivši igrač Borca

Nikolić će morati da reaguje

Partizan poražen od četvoroligaša, pogodio bivši igrač Borca

D. Vejo

Fudbaleri beogradskog Partizana može se reći da su doživjeli blam tokom priprema na Kipru.

Naime, Marko Nikolić i njegovi izabranici prije nekoliko trenutaka poraženi su u prijateljskom susretu sa njemačkim četvoroligašem Kikers Ofenbahom koji se u svom prvenstvu bori za opstanak, rezultatom 2:1.

U prvih 45 minuta, prikazano je blijedo izdanje kako jednih tako i drugih. Njemački tim bio je nešto konkretniji pa je tako u finišu prvog dijela sa bijele tačke stigao do vodstva, nakon čega se odlazi na odmor.

Nakon predaha bolje su zaigrali Beograđani koji su redali šansu za šansom, ali loptu su Nijemci nekoliko puta skinuli sa gol linije.

Rezultat iz prve dionice susreta glasio je sve do 85. minute kada albanski igrač Dren Hodža udvostručuje vodstvo svog tima.

Ipak, crno-bijeli dvije minute kasnije stižu do smanjenja rezultata, a strijelac je doskorašnji napadač Borca Vladimir Đilas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti