Pique poslao jasnu poruku Ramosu i Carvajalu
Foto: EPA

Nakon što su ga vrijeđali

Pique poslao jasnu poruku Ramosu i Carvajalu

E. Čaušević

Igrači Real Madrida su u nedjelju navečer nakon pobjede u Malagi na ulicama glavnog grada Španije proslavili 33. titulu prvaka.

Kraljevski klub je iza sebe ostavio ljutog rivala Barcelonu, te je nakon nekoliko godina pauze titula prvaka ponovo stigla na Santiago Bernabeu. Mnogo pažnje tokom proslave titule privukli su Sergio Ramos i Dani Carvajal koji su iskoristili priliku da uvrijede Gerarda Piquea.

Poznato je da na ovoj relaciji ima dosta provokacija i s jedne i s druge strane, no čini se da su Kraljevi ovaj put malo pretjerali. Carvajal i Ramos su tokom proslave uzvikivali "Pique, kopile, pozdravi šampione". Igrač Barce prvo se oglasio jučer fotografijom, a danas je objasnio šta misli o svemu tome.

"Već sam razgovarao sa Danijem Carvajalom i naši odnosi su dobri. Nije me uznemirilo to što su Dani i Sergio uradili. To je sasvim normalno da su sretni što su osvojili titulu. Sretni su i moraju to proslaviti na neki način", rekao je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi