Problem pred utakmicu: Nigdje nema dresova

Veliki problemi za kazahstanski tim

Problem pred utakmicu: Nigdje nema dresova

M. Šljivak

Kazahstanski Irtiš iz Pavlodara večeras će u Beogradu protiv Crvene zvezde pokušati da izbori plasman u treće pretkolo Evropske lige.

Ovaj tim je do Beograda putovao više od pet hiljada kilometara, a tokom puta su, prema navodima srbijanskih medija, ostali bez dresova.

Prtljag u kojima su bili dresovi kazahstanskog tima je izgubljen i oni će večeras na duel sa Zvezdom istrčati u dresovima koji nisu njihovi.

Klupsko rukovodstvo na sve načine pokušava da dođe do bilo kakvih dresova, a postoji mogućnost da se Irtiš na utakmici pojavi s rezervnim dresovima srbijanskog viceprvaka.

Zvezda je u Beograd donijela veoma dobrih 1:1 iz prve utakmice, a gol su crveno-bijeli primili u nadoknadi meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi