RB Leipzig "tjera" Antu Rebića

Hrvatski reprezentativac

RB Leipzig "tjera" Antu Rebića

Njemački drugoligaš RB Leipzig nije zadovoljan s igrama hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. 

Rebić, koji za RB Leipzig nastupa kao posuđen igrač Fiorentine, ove sezone dobio je priliku samo sedam puta i na kraju sezone vratit će se na Apenine.

Razočaran njegovim igrama je i trener njemačkog kluba Achim Beierlorzer koji ga je bez dlake na jeziku verbalno "išamarao".

"Ante je svjetski prvak na treninzima, ali ništa više od toga. Zaslužio je da mu pružim priliku u susretu, jer je na treninzima rasturao. A onda je došla utakmica gdje sam ga uveo u igru, dao mu 20 minuta, a on tijekom tog vremena nije apsolutno ništa pokazao", kazao je Beierlorzer.

Ipak, Niko Kovač odlučio je računati na Rebića u predstojećim kvalifikacionim utakmicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti