"Renato Sanches može ići, ali samo na posudbu"

Rummenigge poručio

"Renato Sanches može ići, ali samo na posudbu"

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Renato Sanches još uvijek nije donio odluku o tome da li će ostati u Bayernu i naredne sezone.

Sanches je u Minhen stigao kao veliko pojačanje iz Benfice, ali se nije naigrao u provoj sezoni. Ovaj 19-godišnji fudbaler je prije nekoliko dana priznao da razmišlja o tome da napustio Bavarce i karijeru nastavi u klubu u kojem će imati veću minutažu.

Najveći interes za ovog igrača pokazao je Milan, a i sam Sanches je priznao da ne bi imao ništa protiv prelaska na San Siro. U Bayernu su raspoloženi da ga puste ovog ljeta, ali samo na posudbu.

"Vjerujemo da Renato Sanches može postati sjajan fudbaler i da može pomoći Bayernu u budućnosti. On ne želi da ide, ali želi više da igra. Ako odlučimo da napusti klub u obzir dolazi samo jednogodišnja posudba", rekao je direktor Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti