Ronaldo: Bolji smo od Atletica, zasluženo smo na tronu

Portugalac oduševljen

Ronaldo: Bolji smo od Atletica, zasluženo smo na tronu

U posljednjim trenucima sinoćnje utakmice Real je iz jedanaesterca postigao svoj četvrti pogodak. Tačku na sjajnu sezonu Madriđana stavio je ovjek koji je obilježio sezonu.

Cristiano Ronaldo predvodio je Real do naslova i u Kupu Kralja i u Ligi prvaka.

„Zaslužili smo ovaj trijumf jer smo bili bolji tim od Atletica. Oni nisu imali nikakve prilike za pogodak. Jednostavno smo bili bolji. Ovo je fudbal, ponekad do pobjede stignete u zadnjim minutama. To se dogodilo u ovoj utakmici. Atletico zaslužuje čestitke za odličnu sezonu,“ izjavio je Cristiano Ronaldo.

Ronaldu je za rukom pošlo osvojiti prestižni trofej i igrajući za Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.