Ronaldo jučer u panici zvao Lionela Messija na telefon?

Ko će osvojiti Zlatnu loptu?

Ronaldo jučer u panici zvao Lionela Messija na telefon?

E. Čaušević

U javnosti se ove sedmice pojavila vijest da je već poznat dobitnik Zlatne lopte koja će se dodijeliti u januaru naredne godine.

Na internetu se pojavila fotografija koja navodno otkriva da će Lionel Messi osvojiti u januaru Zlatnu loptu iako je glavni favorit za ovu nagradu Cristiano Ronaldo. Portugalac želi da se tako izjednači s Messijem i ukoliko on osvoji ovu nagradu obojica će u svojim vitrinama imati po pet Zlatnih lopti.

Ipak, španski mediji prenose da je panika uhvatila Ronalda kada je vidio vijest da je Messi već izabran za dobitnika Zlatne lopte. Navodno, kako piše Mundo Deportivo Ronaldo je jučer odlučio da obavi telefonski razgovor s Messijem kako bi provjerio da li Argentinac zna nešto više o tome.

Iako su španski mediji uspjeli da saznaju da je Ronaldo zvao Messija na kraju nisu uspjeli da otkriju šta je bila tema njihovog razgovora. Navodno, Portugalac je učinio sve kako bi ovaj razgovor ostao tajnost, ali mnogi vjeruju da je glavna tema bila upravo Zlatna lopta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti