Šćuk sa kreča donio pobjedu Mladoj Boleslavi

Harbina Jihlava poražena

Šćuk sa kreča donio pobjedu Mladoj Boleslavi

Ekipa Mlade Boleslave, nakon što je pobjedom od 4:0 u revanš susretu 2. pretkola Europa lige savladala Široki Brijeg, upisala je i trijumf na otvaranju češke Synot lige.

Na gostovanju kod Jihlave, u kojoj nastupaju bh. fudbaleri Haris Harba i Muris Mešanović, trećeplasirana ekipa iz prošle sezone češke lige slavila je sa minimalnih 1:0. Strijelac pobjedničkog gola za goste bio je Jasmin Šćuk, još jedna bh. internacionalac u češkom fudbalskom šampionatu.

Četvrti bh. fudbaler u duelu ova dva tima Mirzad Mehanović nije dobio priliku za igru u ekipi koja je nedavno protutnjala Pecarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti