Sevilla otjerala Marka Marina
Foto: EPA

Marin odlazi iz Seville

Sevilla otjerala Marka Marina

M. Šljivak

Rukovodstvo španske Seville, odlučilo je da ne ponudi ugovor njemačkim fudbaleru, Marku Marinu.

Nakon što se pridružio ekipi Seville na posudbu iz Chelseaja od Marina su se očekivale velike stvari. Ipak, publika i rukovodstvo tima s Ramon Sanchez Pizjuana nisu oduševljeni njegovim igrama, te su mu se odlučili zahvaliti na saradnji.

Marin je u dresu Seville pružao izuzetno skromne partije. Priliku je dobivao s klupe, ali se ni tako nije uspio nametnuti, te je mu rukovodstvo tima neće ponuditi ugovor.

Njemački fudbaler će se vratiti u Chelsea, koji će odlučiti o sudbini ovog fudbalera. Kako je igrao u protekloj sezoni, ne bi začudilo i da ga Plavci ovog ljeta prodaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.