Shakhtar odbio ponudu Chelsea za Douglasa Costu
Foto: epa.eu

18,7 miliona funti nije dovoljno

Shakhtar odbio ponudu Chelsea za Douglasa Costu

Chelsea se želi pojačati u zimskom prelaznom roku i to po svaku cijenu. Nekoliko fudbalera itekako je interesantno Plavcima, a jedan od njih je Douglas Costa, Brazilac u redovima Shakhtara iz Donjecka.

Ipak, ukrajinski klub odbio je prvu ponudu od tima sa Stamford Bridgea. Sastav iz Londona za usluge brazilskog fudbalera ponudio je 18,7 miliona funti, ali Ukrajinci očito smatraju da njihov fudbaler vrijedi više. 

Brazilac, koji može igrati kako na krilu tako i na mjestu klasičnog špica, ima ugovor sa ukrajinskim klubom koji traje do ljeta 2018. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.