Shaw: Moj otac je sada navijač Uniteda, a ne Chelseaja

"United ne treba otpisivati"

Shaw: Moj otac je sada navijač Uniteda, a ne Chelseaja

E. Škorić

Defanzivac Manchester Uniteda ne bi se složio da je za Crvene vragove gotova sezona.

Mnogi su već sada otpisali United u utrci za šampiona Engleske, ali Shaw vjeruje da je prerano da bi se o tome govorilo.

“Naravno da smo i dalje u trci za titulu. Duga je sezona, tek smo na početku. Ne znate što se može dogoditi sredinom sezone. Samo moramo pobjeđivati u utamicama koje slijede. Bit će teških mečeva, ali znamo da smo dovoljno dobri da bilo koga pobijedimo”, rekao je Shaw, dodavši:

“Kad smo svi u formi, mislim da smo zastražujuće jaki”.

Pred Unitedom je sada gradski derbi na Etihadu protiv Cityja. Šest igrača nije nikada prije igralo mančesterski derbi, među njima i Shaw, Herrera, Falcao, Di Maria…

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Gledao sam derbije proteklih godina i vidio sam koliko to svima znači.- To je jedan od najvećih okršaja u nogometu nakon finala SP-a i Lige prvaka. Moramo izaći kao pobjednici u subotu”, rekao je Shaw, koji je otkrio da njegov otac Paul više ne navija za Chelsea.

“Moj otac je sada Unitedov navijač, a ne Chelseajev”, kazao je Shaw uz smijeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.