Slava Ben Arfe je kratko trajala

Odlazi iz PSG-a

Slava Ben Arfe je kratko trajala

Francuski krilni fudbaler Hatem Ben Arfa ponovo se nije uspio izboriti sa pritiskom igranja u velikom klubu.

On je na početku karijere važio za jednog od najboljih mladih fudbalera svijeta, ali nikada nije uspio da prikaže svoj puni potencijal.

Prošle sezone je odigrao sjajano u dresu Nice što mu je omogućilo transfer u PSG, ali tada su ponovo nastali problemi. Naime, zbog svog mladalačkog načina života Ben Arfa je u nemilosti trenera Emeryja i on će u januaru vjerovatno napustiti PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako sada stvari stoje, Ben Arfa bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj, odnosno ekipi Fenerbahčea. Kako navode turski mediji, Fenerbahče prati razvoj situacije oko Ben Arfe i spreman je već u januaru krenuti sa ponudom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti