Spahić ostaje u Bayeru: Uskoro pregovori o novom ugovoru

Potvrdio menadžer Bayera

Spahić ostaje u Bayeru: Uskoro pregovori o novom ugovoru

Bosanskohercegovački reprezentativac, Emir Spahić, uskoro će produžiti ugovor s njemačkim bundesligašem Bayerom iz Leverkusena.

Prema pisanju uglednog Kickera, čelnici Leverkusena u narednim danima obavit će razgovore s igračima kojima ističu ugovori na kraju sezone, a među njima je i 34-godišnji Spahić.

"Mi ćemo intenzivno voditi pregovore sa svim igračima kojima ističu ugovori, a među njima je i Spahić. Sa Emirom smo veoma zadovoljni, dobro igra i nadamo se da se isto tako i osjeća", kazao je klupski menadžer Bayera.

Podsjetimo, Spahić je u redove Apotekara stigao prošle godine iz Seville, pored koje je nastupao za Anzhi, Montpellier, Lokomotiv, Torpedo, Shinnik i Zagreb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.