Srđan Lakić novi saigrač Marija Vrančića
Foto: kicker.de

Paderborn dobio pojačanje u napadu

Srđan Lakić novi saigrač Marija Vrančića

Njemački bundesligaš SC Paderborn, čije boje brani potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić, pojačava se za nastavak sezone. 

Novajlija koji igra svoju prvu sezonu u najjačem njemačkom fudbalskom rangu angažovao je hrvatskog napadača Srđan Lakića, a Hrvat je sa 350.000 eura stigao iz redova Kaiserslauterna. 

Fudbaler koji je nosio dresove nekoliko bundesligaša potpisao je ugovor do 2016. godine.

Paderborn nakon jesenjeg dijela sezone zauzima deseto mjesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova, a u svojoj prvoj sezoni u Bundesligi želli izboriti o(p)stanak u društvu najboljih njemačkih timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.