"Tako si vrela" bi skupo moglo koštati trenera Juvea

Otvorena istraga protiv Teixeire

"Tako si vrela" bi skupo moglo koštati trenera Juvea

Već smo ranije pisali o treneru brazilskog trećeligaša Juventusa Celsu Teixeiri koji je na jednoj od utakmica svog tima dobacivao linijskoj sutkinji Marihu Americano Labes, a atraktivna sutkinja očito je zbog dobacivanja odlučila prijaviti stratega Juve.

Riječi "tako si vrela" mogle bi skupo koštati trenera člana brazilske treće lige, jer je Marija u svojoj izjavi kazala kako joj se Teixeira obraćao i dobacivao upravo ove riječi.

Nakon dobacivanja na račun atraktivne sutkinje trener Juventusa je od strane policije odstranjen sa terena.

"Od trenutka kada je ušla na teren bilo je konstantnih dobacivanja na njene sudijske odluke. Vjerovatno joj je neko sa tribina uputio te riječi, ali sa sigurnošću tvrdim da to nisam bio ja", brani se trener. 

Kako će ovu situaciju sagledati u Savezu još nije poznato, ali u slučaju da se dokaže da je Teixeira kriv, očekuje ga duga suspenzija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.