Upozorenje Želji iz Golubovaca: Pazi, pazi Zeta gazi

Uoči revanša prvog pretkola Evropske lige

Upozorenje Želji iz Golubovaca: Pazi, pazi Zeta gazi

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara u četvrtak igraju u Podgorici revanš meč prvog pretkola Evropske lige protiv Zete.

Željezničar je u prvoj utakmici na Grbavici slavio sa minimalnih 1:0, te sa golom prednosti ide u Podgoricu na revanš protiv Zete. Crnogorski klub iz Golubovaca poručio je da spremno dočekuje Plave, te da će dati maksimum da se plasira u drugo pretkolo Evropske lige.

Zeta je na svojoj Facebook stranici danas pozvala svoje navijače da u što većem broju dođu u Podgoricu kako bi pružili podršku svojoj ekipi. Oni su poručili da će navijači Željezničara biti neprimijetni pored njih koji će napuniti stadion.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi