Vlad Chiriches na meti Rome

Žele dovesti Rumuna

Vlad Chiriches na meti Rome

Vlad Chiriches, 24-godišnji defanzivac Tottenhama, nalazi se na meti Rome koja je uporna u namjerama da zapuca na sami vrh tabele u Italiji i ove sezone.

Ovaj fudbaler je u Tottenham doveden prošle godine iz Steaue a plaćen je sedam miliona funti. Njegovo dovođenje bilo je u sklopu projekta "trošenja novca" zarađenog od Garetha Balea, ali se Rumun nije baš najbolje navikao na fudbal u Engleskoj.

Iz razloga što je prilično dobro plaćen, Tottenham neće pristati da proda ovog fudbalera za manji iznos od onog koliko su uložili u njega. Oni su spremni na pregovore sa Romom, a pitanje je da li će klub iz prijestolnice Italije biti spreman dati toliko novca za usluge Chirichesa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.