Wenger je našao čovjeka koji će smiriti navijače?

Benzema na meti Arsenala

Wenger je našao čovjeka koji će smiriti navijače?

Midhat Šljivak

Navijači Arsenala su iskazali veliko nezadovoljstvo zbog činjenice da klub nije doveo adekvatna pojačanja, ali izgleda da je menadžer tima Arsene Wenger našao čovjeka koji će smiriti navijače.

Prema navodima mnogih britanskih medija, Arsenal je spremio ponudu za francuskog napadača iz redova Real Madrida Karima Benzemu, a navodno je ponuda vrijedna 40 miliona funti. 

Klub je spreman potrošiti ovu sumu kako bi doveo Benzemu i tako bar malo smirio nezadovoljstvo navijača, koji zahtjevaju pojačanja i borbu za titulu u novoj sezoni Premiershipa.

Arsenal je prethodno pokušao dovesti Gonzala Higuaina iz Reala, ali su svi pregovori propali.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.