West Ham se želi riješiti Andyja Carolla
Foto: EPA

Carroll odlazi iz West Hama

West Ham se želi riješiti Andyja Carolla

Engleski prvoligaš West Ham United u narednom periodu želi se riješiti svog 25-godišnjeg napadača Andyja Carrolla, koji je više povrijeđen, nego što igra. 

West Ham je u novoj sezoni odlučio da se više oslanja na usluge Zaratea i Valencije, što se dosad pokazalo kao puni pogodak, tako da je Carroll postao apsolutni višak u klubu koji je za njegove usluge prošle sezone platio 15 miliona funti. 

Tim iz Londona sada samo želi da se izvuče i skrati gubitke, a navodno za usluge Carrolla zainteresovani su QPR, Stoke i Newcastle, ali svi oni samo pod uslovom da Carroll pristane na duplo manja primanja, što će ovaj stameni napadač teško prihvatiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti