Željezničar - Lovćen: Jug, 5, Istok 8, Zapad 10 KM

Ulaznice u prodaji na dan utakmice

Željezničar - Lovćen: Jug, 5, Istok 8, Zapad 10 KM

Adnan Beganović

U prvom susretu 1. pretkola Evropske lige Željezničar će u četvrtak na Koševu snage odmjeriti sa crnogorskim Lovćenom.

Plavi s Grbavice novu sezonu otvorit će evropskom utakmicom. U goste Željezničaru stiže Lovćen, a određene su cijene ulaznica za prvi evropski nastup Plavih u ovoj sezoni.

Ulaznice za južnu tribinu koštat će 5 KM, za istočnu 8 KM, dok će oni koji duel Željezničara i Lovćena misle gledati sa zapadne tribine našeg najvećeg stadiona morati izdvojiti 10 KM za ulaznicu. Treba naglasiti i da će u prodaji biti i ulaznice za sjevertnu tribinu, ali samo gostujućim navijačima i one će koštati 10 KM.

Ulaznice će se moći nabaviti na dan utakmice, a iz Željezničara mole navijače da iste nabavljaju na zvaničnim prodajnim mjestima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.