Zvanično: Hummels izrazio želju za odlaskom
Foto: EPA

Šok i nevjerica u Dortmundu

Zvanično: Hummels izrazio želju za odlaskom

Jedan od najboljih fudbalera Borussije Mats Hummels zvanično je izrazio želju za odlaskom iz ovog kluba.

Ovaj stoper silno želi napustiti Westfalen i potpisati ugovor sa Bayernom, što je potvrđeno iz kluba. Na zvaničnoj stranici Borussije navodi se i to da Bayern (još uvijek) nije poslao zvaničnu ponudu za ovog fudbalera.

Ukoliko Hummels pređe u Bayern, postat će treća zvijezda Borussije koja je u proteklih nekoliko godina napravila takav potez nakon Gotzea i Lewandowskog.

Njemački reprezentativac je za Borussiju odigrao 297 utakmica i sa Milionerima je osvojio dvije titule prvaka u Bundesligi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi