Bajramović bolji od Mršića i Tanjevića

Bajramović bolji od Mršića i Tanjevića

Adnan Beganović

Danas je u okviru turskog košarkaškog prvenstva odigrano tri susreta 23. kola. U nama najzanimljivijem duelu sastali su se Turk Telekom i Fenerbahce, a ovaj put bolji su bili domaći košarkaši.

Turk Telekom, našeg Kenana Bajramovića, u derbiju turskog košarkaškog prvenstva pobjedio je Fenerbahce (87:78). Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Kenan Bajramović, solidno je odigrao utakmicu te u pobjedu svog tima ugradio 9 poena, dok je s druge strane, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Damir Mršić, bio najbolji pojedinac Fenerbahcea postigavši 15 poena.

Momčad Fenerbahcea, koju sa klupe predvodi Bogdan Tanjević, u ovom susretu nije imala odgovor na raspoložene Serkana Erdogana i Krisa Langa, koji su postigli po 22 poena u ovom susretu.

Nakon 23 odigrana kola u turskom košarkaškom prvenstvu na čelu tabele se nalazi Efes Pilsen, Turk Telekom je drugi, dok je Fenerbahce na četvrtom mjestu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.