Bruka i sramota: Navijač Zvezde napao Teodosića

Srećom, bez posljedica

Bruka i sramota: Navijač Zvezde napao Teodosića

Jedan od najboljih košarkaša moskovskog CSKA Miloš Teodosić bio je na meti navijača Crvene zvezde za vrijeme i nakon utakmice koja se sinoć igrala u Kombank Areni.

Teodosić, koji je inače deklarisani navijač beogradskog kluba, je od prve minute trpio uvrede jednog dijela navijača, a nakon njenog završetka umalo je nastradao.

Dok se Teodosić kretao prema tunelu, jedan navijač Crvene zvezde ga je sa male udaljenosti pokušao pogoditi plastičnom flašom punom vode, koja srećom nije završila na licu sjajnog srbijanskog košarkaša.

Crvena zveda je sinoćnjim porazom završila svoj nastup u Euroligi, ali su pojedini navijači crveno-bijelih ipak pretjerali i 'digli ruku' na čovjeka koji ih je, igrajući za Srbiju, nebrojno puta učinio sretnim i ponosnim.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi