Lauvergne: Parker je nagovorio Spurse da me dovedu

U razgovoru za francuske medije

Lauvergne: Parker je nagovorio Spurse da me dovedu

E. Ganibegović

Joffrey Lauvergne je prošlog mjeseca postao novi igrač San Antonio Spursa i sada je u razgovoru za francuske medije ispričao interesantnu priču o svom kolegi iz kluba Tonyju Parkeru.

Lauvergne je rekao kako je Tony Parker u mnogome djelovao na njega da se odluči za San Antonio. Kaže kako su praznike proveli na istom mjestu i kako su tada porazgovarali o interesovanju San Antonija.

"Tony je praznike proveo na istome mjesto kao i ja. Jedne večeri smo se sreli u restoranu i bili jedan period zajedno. Sljedeći dan me nazvao i rekao "jučer smo bili 20 minuta skupa i nisi mi rekao da je San Antonio zainteresovan za tebe" odgovorio sam da se slažem s njim i u međuvremenu su ga nazvali i tražili informacije. Očigledno da je on prisilio Spurse da me dovedu", rekao je novi igrač San Antonija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi