Lazić: Daćemo posljednji atom snage
Foto: EPA

Košarkaš Crvene zvezde pred meč sa Unicsom

Lazić: Daćemo posljednji atom snage

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Unics, u utakmici 29. kola elitnog takmičenja.

Crveno-bijeli će, bez obzira na krajnji ishog ovog meča, glavnu bitku za plasman u TOP 8 voditi u posljednjem kolu, kada će gostovati direktnom konkurentu Darussafaki.

"Očekivanja su velika, naravno. Bitno nam je da dobijemo tu utakmicu iz više razloga. Prije svega da vratimo samopouzdanje koje je malo palo u tri vezana poraza. Izaći ćemo da odigramo dobru utakmicu", rekao je igrač crveno-bijelih Branko Lazić i dodao da su ciljevi i dalje isti - odbrana titule u ABA ligi i plasman u play-off Eurolige.

"Naravno da imamo snage. Mi smo tu da iznesemo sezonu i da ispunimo ono što je klub stavio ispred nas kao ciljeve. Imamo i želje i snage i volje i to ćemo pokazati. Svi u timu vjerujemo da možemo da ispunimo ciljeve. To je finale i osvajanje ABA lige. Doduše za Euroligu nismo mogli ni da sanjamo da ćemo doći do ovdje. Svakako da ćemo pokušati da se plasiramo u TOP 8. Iznijećemo sve u narednih 20 dana još bolje nego što smo to radili tokom cijele sezone", dodao je Lazić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Meč 29. kola Eurolige između Crvene zvezde i Unicsa na programu je večeras od 19 sati u Kombank areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti