Miami potpisao Arroya

Povratak na NBA parkete

Miami potpisao Arroya

Adnan Beganović

Nakon godinu dana izbivanja s NBA parketa, koju je proveo u Maccabiju iz Tel Aviva, Carlos Arroyo, ponovo se vraća u najjaču košarkašku svjetsku ligu.

Iako još nisu poznati detalji ugovora, američki mediji pretpostavljaju da je Arroyo potpisao jednogodišnji ugovor sa Miamijem vrijedan 1.1 milion dolara.

U NBA ligi ovaj 30-godišnji košarkaš igrao je za Orlando, Toronto, Denver, Utah i Detroti, a za Maccabi je u prošloj sezoni odigrao 28 utakmica i pritom postizao prosječno 15.3 poena te imao 5.8 uspješnih dodavanje i 3.7 skokova u prosjeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti