Musa: Ovo je timski sport i to smo večeras pokazali

Vodio Cedevitu do pobjede

Musa: Ovo je timski sport i to smo večeras pokazali

Endin Čaušević

Košarkaši Cedevite večeras su na domaćem parketu savladali Unics Kazan sa 94:74 u meču 4. kola Eurocupa.

Još jednu fenomenalnu partiju odigrao je mladi bh. košarkaš Džanan Musa koji je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 20 poena. Musa je nakon utakmice izjavio da je sretan što je njegova ekipa upisala pobjedu protiv Unicsa koji je prošle sezone nastupao u Euroligi.

"Ovaj tim je prošle sezone igrao Euroligu i velika stvar za nas je što smo ih večeras pobijedili, nadam se da ćemo tako nastaviti. Igrali smo timski jer je ovo takav sport. Imamo četiri igrača sa dvocifrenim učinkom i sretan sam što je cijeli tim učestvovao u ovoj pobjedi", rekao je Musa nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi