Pobjeda Panathinaikosa, 10 poena Wrighta

10 poena Wrighta

Pobjeda Panathinaikosa, 10 poena Wrighta

Midhat Šljivak

Košarkaši Panathinaikosa savladali su danas u 24. kolu grčkog košarkaškog prvenstva ekipu PAOK-a rezultatom 82:71.

Iako je Pao došao do pobjede u ovom susretu PAOK je prikazao dosta dobru igru. Naon prvih 10 minuta bilo je samo četiri razlike za Zelene, 24:20, no pobjednik je odlučen u drugoj četvrtini.

Drugi period je u potpunosti pripao ekipi Panathinaikosa. Ovaj dio igre su gosti dobili 21:11, te su na odmor otišli s 14 poena prednosti, 45:31.

Nastavak susreta donosi mirnu igru Panathinaikosa. Lagano su priveli susret kraju, te su došli do nove prvenstvene pobjede.

Zack Wright je ubacio 10 poena za Panathinaikos, Stephane Lasme je susret završio s 20 poena, dok je kod PAOK-a Bogris ubacio 14 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.