Teletović bez poena u neočekivanom porazu Bucksa

Dobio malu minutažu

Teletović bez poena u neočekivanom porazu Bucksa

Košarkaši Milwaukee Bucksa su večeras na svom parketu iznenađujuće poraženi od Philadelphije rezultatom 113:104.

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćoj ekipi koja je na odmor otišla s prednošću od 54:46, da bi u nastavku gosti iz Philadelphije zaigrali mnogo bolje i stigli do potpunog preokreta i pobjede.

Za razliku od nekih prethodnih utakmica, Mirza Teletović je dobio određenu minutažu i to početkom četvrte četvrtine. Teletović je na parketu proveo četiri minute i završio je meč bez poena, uz šut iz igre 0 od 3.

Najefikasniji igrač utakmice bili su Antetokounmpo i Parker sa po 23 poena, dok je u redovima pobjedničkog tima nešto bolji od ostalih bio Embiid sa 22 poena, dok je Šarić ubacio 17 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi