Teletović protiv Mršića i Tanjevića

Euroliga, dvoboj bh. internacionalaca

Teletović protiv Mršića i Tanjevića

Danas je na programu preostalih šest susreta ULEB-ove košarkaške Eurolige. Mirza Teletović će sa Tau Ceramicom gostovati Bogdanu Tanjeviću i Damiru Mršiću, odnosno Fenerbahceu.

Za nas najzanimljivija utakmica odigraće se u dvorani Abdi Ipekci gdje će Fenerbahce dočekati ekipu Tau Ceramice.

Biće to ujedno i dvoboj bh. internacionalaca: Mirze Teletovića u dresu Tau Ceramice sa jedne, te Bogdana Tanjevića i Damira Mršića sa druge strane.

Naredni protivnik Bosna ASA BH Telecoma u okviru NLB lige, zagrebačka Cibona, gostovaće u Nokia Areni u Tel Avivu protiv ove sezone veoma lošeg Maccabia.

Zagrebačka je ekipa već skinula skalp jednom evropskom velikanu, te je u Domu Dražena Petrovića savladala Olympiacos, pa je u Tel Avivu za očekivati neizvjesnu utakmicu.


Parovi
Maccabi Electra - Cibona
Regal FC Barcelona - SLUC Nancy
Žalgiris - Panathinaikos
Fenerbahce Ulker - Tau Ceramica
Lottomatica Roma - Alba Berlin
Union Olimpija - DKV Joventut

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.