Adnan Januzaj i pored lava bez straha
Foto: EPA

Uživao u druženju sa egzotičnim životinjama

Adnan Januzaj i pored lava bez straha

Adnan Januzaj ne može biti sretan smjerom u kojem se kreće njegova karijera. Veliki talenat i nada Manchester Uniteda, Januzaj je ovu sezonu proveo na posudbi u Sunderlandu kojem nije uspio pomoći da izbjegne ispadanje iz Premier lige.

Mladom Januzaju je, ipak, nešto uspjelo izmamiti osmjeh na licu, a to je bio ni manje ni više, nego lav.

Talentovani Januzaj je jučer posjetio jedan zoološki vrt i očigledno uživao u društvu mladog lava, u kojem se po svemu sudeći osjećao ugodno.

Januzaj je, naravno, ubrzo podijelio ovu sliku i na svom Instagram profilu.

"On je veliki talenat. Ne bi me čudilo da ga Manchester United vrati u svoju ekipu i ponudi novi ugovor", prokomentarisao je mladog Januzaja nedavno, sada već bivši, trener Sunderlanda David Moyes. A da li će on uspjeti svoj talenat pretočiti u uspješnu karijeru ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi