"Da sam Sokratis, dao bih Džeki šorc s autogramom"

Reakcije na sukob

"Da sam Sokratis, dao bih Džeki šorc s autogramom"

Scena kada nervozni Edin Džeko iz protesta svlači šorc grčkom stoperu Sokratisu Papastathopoulosu obišla je planetu.

Dok se Džeko nakon utakmice zahvalio Grcima na negostoprimstvu i poručio kako jedva čeka revanš u Zenici, Sokratis nije imao poseban komentar na utakmicu već je kratko putem društvenih mreža istakao da je ovo izuzetno važan remi za njegovu selekciju.

Grčki stoper dobio je na desetine komentara podrške, a neki su se odlučili i našaliti. Jedan navijač je bio posebno domišljat...

"Da sam na tvom mjestu, nakon utakmice bih odnio Džeki svoj šorc sa autogramom", napisao je jedan navijač Grčke, dok su ostali pretežno hvalili Sokratisa riječima da je najbolji stoper koji je igrao za reprezentaciju u posljednjih nekoliko godina.

Također, mnogi su Sokratisu čestitali na tome što je uspio isprovocirati našeg kapitena rekavši da je to možda bio i ključan trenutak sinoćnje utakmice.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi