Dođite na utakmicu Travnika i Sparsa i pomozite Nirmeli

Humanitarna utakmica

Dođite na utakmicu Travnika i Sparsa i pomozite Nirmeli

E. Škorić

U utorak 8. novembra u sali Osnovne škole Travnik će s početkom u 19 sati biti održana humanitarna utakmica za pomoć mladoj Nirmeli Kurtović.

KK Travnik Bosna Tours i KK Spars Sarajevo odmjerit će snage, a cijena ulaznice iznosit će 5 KM i sav prihold od ulaznica će biti proslijeđen za liječenje Nirmele.

Nirmela je prije tri godine pobijedila bolest, no ona se opet vratila prije nekoliko mjeseci i mlada Nirmela počela je novu bitku za vlastiti život.

Njeno zdravstveno stanje se posljednjih dana pogoršalo i potrebna joj je pomoć dobrih ljudi. Njena porodica nema sredstva da bi sama istrajala u ovoj borbi i zato moli dobre ljude da se odazovu akciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi