"Fudbaleri ne vole seks prije meča, radije masturbiraju"

Erjona Sulejmani bez dlake na jeziku

"Fudbaleri ne vole seks prije meča, radije masturbiraju"

O. Lekić

Erjona Sulejmani, životna saputnica švicarskog fudbalera Blerima Džemailija, uskoro će izdati knjigu u kojoj će otkirti mnoge tajne vezane za fudbalere i njihove ljepše polovine.

Atraktivna Erjona, koja je bila proglašena za najseksipilniju ženu fudbalera na Evropskom prvenstvu, u razgovoru za inostrane medije okrilila je nekoliko detalja koji će se naći u knjizi.

Između ostalog je Erjona pisala i o seksu fudbalera prije utakmice, no njena izjava mogla bi razočarati mnoge.

"Igrači nisu zainteresovani za seks prije utakmice, mnogo odabiru masturbaciju", istakla je Erjona, za koju je Cristiano Ronaldo najseksipilniji fudbaler.

U razgovoru je dodala i da nikada sebe nije zamišljala kao ženu udbalera, no prihvatila je tu ulogu koja ima mnog mana, ali i velikih prednosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi