Optužio bivšu punicu da mu je ukrala novac i zlato
Foto: EPA

Mutu ponovo u centru pažnje

Optužio bivšu punicu da mu je ukrala novac i zlato

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Chelseaja, Adrian Mutu, ponovo je dospio u centar pažnje iako je prošle godine završio svoju igračku karijeru.

Mutu trenutno radi u Dinamu iz Bukurešta u kojem obnaša poziciju generalnog direktora. Poznato je da je nekadašnji rumunski igrač znao biti u centru pažnje javnosti ponajviše zbog svojih skandala, a rijetko kada zbog fudbala. 

Rumun je ovaj put ponovo šokirao javnost u toj zemlji jer je optužio bivšu punicu da ga je opljačkala. Majka od njegove bivše supruge je živjela nekada s njima, te je čuvala njihovog sina. Nakon što se rastavio od bivše žene otišao je u policiju i podnio je tužbu protiv bivše punice.

Mutu ju je optužio da mu je ukrala određenu sumu novca, te zlato koje se nalazilo u njegovom domu. Ovaj skandal je uzdrmao Rumuniju, a njegova bivša punica trenutno se nalazi u pritvoru jer se vrši istraga o svemu tome što je nekadašnji igrač Chelseaja rekao.

"Ona je radila za mene jer mi je čuvala sina. Nekoliko puta sam je uhvatio u krađi, ali sam to zanemario. Kada sam joj rekao da neće više živjeti u mojoj kući ukrala je sve što je stigla. Nadam se da će se to brzo riješiti", rekao je Mutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi