Vlasnik Leicestera počastio igrače
Foto: EPA

Dobili novi Mercedes

Vlasnik Leicestera počastio igrače

M. Šljivak

Vichai Srivaddhanaprabha, vlasnik engleskog šampiona Leicestera, nagradiće svakog igrača za osvojen naslov prvaka.

Milijarder je odlučio da svaki igrač dobije novi autmobil. Tako će svi prvotimci Lisica dobiti Mercedes B klase, koji košta 32, 670 funti.

Srivaddhanaprabha će ukupno za automobile izdvojiti oko milion funti, a pored toga od vlasnika su igrači dobili i plaćen put u Las Vegas.

Leicester je oduševo kompletan fudbalski svijet. Fantastičnom igrom izborili su se za prvi naslov prvaka u povijesti i prvi nastup u Ligi prvaka.

Sigurno je da će se tajlandskom milijarderu kupovina sasvim sigurno isplatiti, jer ih samo od nastupa u Ligi prvaka čekaju ogromne novčane nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti