Drugi poraz bh. pionirki

Bh. odbojkašice ponovo poražene

Drugi poraz bh. pionirki

E. Škorić

Poslije poraza na otvaranju od Srbije,  i u drugom kolu Balkanskog prvenstva za pionirke, odbojkaška selekcija BiH izgubila  je od ekipe domaćina, Turske, sa 3:0 po setovima 25:14, 25:16, 25:17

Mlade odbojkaške nade BiH  igrale su u satavu:Jovana Biberdžić, Džana Obuća, Sarah Brasselle,  Ivana Radović, Sara Vučković, Ivana Miletić , Anđela Kovač, Nataša Šarenac, Antonela Crvenković, Barbara Čelar, Milana Božić i Džana Čosić, a sa klupu su vođene i bodrene od  selektora Dijane  Vasić,  trenera Adise Herende.

U trećem kolu gupe A u ponedeljak 03. avgusta, snage će odmjeriti vršnjakinje Turske i Srbije.  BiH je slobodna, a izabranice selektora Dijane Vasić će u razigravanju od 5. do 7. mjesta igrati u utorak 04. avgusata od 11 časova po našem vremenu sa trećeplasiranim iz B grupe.

U grupi B igraju Gora Gora, Grčka, Rumunija i Turska 2 van konkurenciji, a plasman u polufinale izboriće po dvije prvoplasirane selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.