Fudbalske zvijezde koje će bodriti McGregora i Mayweathera
Foto: EPA

S nestrpljenjem čekaju meč

Fudbalske zvijezde koje će bodriti McGregora i Mayweathera

Endin Čaušević

Najveća borba stoljeća očekuje nas u noć sa subote u nedjelju kada će se u Las Vegasu konačno obračunati Floyd Mayweather i Conor McGregor.

Mnogi su ovaj događaj nazvali kao najvećim u ovom stoljeću, a sigurno je da nas u Las Vegasu očekuje spektakl. Na zvaničnom vaganju jutros smo mogli vidjeti dosta toga, te su borci zaista spremni za jedan spektakularan okršaj.

Borba se održava u nedjelju u tri sata ujutro, a mnogi s nestrpljenjem očekuju njen početak. McGregor i Mayweather su u centru pažnje već mjesecima i jasno je da će obojica večeras u Las Vegasu imati veliku podršku.

Pred okršaj titana odlučili smo istražiti koji to fudbaleri više vole McGregora, a koji Maywethera. Poznato je da su Ronaldo i Conor jako dobri prijatelji, te da većina igrača podržava irskog borca. S druge strane, igrači Barce su na strani Amerikanca.

McGregora će sigurno boriti i Rooney koji je priznao da uživa u njegovim borbama, dok će Neymar bodriti svog dobrog prijatelja Meyweathera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi