Kljajić: Nema predaje, u Kakanj idemo da se nadigravamo

Odbojkaš Borca pred Kakanj

Kljajić: Nema predaje, u Kakanj idemo da se nadigravamo

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca nastavljaju svoj premijerligaški put, pa će tako u okviru devetog kola gostovati ekipi Kaknja.

U ovaj meč, Mišo Marjanović i njegovi izabranici ulaze nakon dva vezana poraza te će ovo biti sjajna prilika da se iskupe za propuštene bodove. Iako imaju posla s drugim timom na tabeli, crveno-plavi na gostovanje ne idu s bijelom zastavom.

"Kakanj je odlična ekipa pokrivena na svim pozicijama. To je tim koji je već duži niz godina zajedno i dobro se poznaju. Zbog toga, uloga favorita pripada njima. Za razliku od prethodnih utakmica, mi na ovaj susret putujemo kompletni i s namjerom da ostvarimo povoljan rezultat. Idemo da se nadigravamo, pa neka bolji pobjedi", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Utakmica se igra danas od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi