Nationalsi slavili u Denveru

Major League Baseball

Nationalsi slavili u Denveru

U MLB-u je sinoć odigrano osam utakmica, a najbolju su vidjeli gledaoci na Coors Fieldu u Denveru gdje je Washington bio bolji od domaćeg Colorada sa 14:6 zahvaljujući odličnoj igri Ryana Zimmermana.

Ryan Zimmerman je dva puta homerovao i ostvario je rekord karijere odvevši Nationalse do šest runova, što je bilo dovoljno da se pobjede, ove sezone, loši Rockiesi. Baltimore je konačno odigrao jednu dobru utakmicu i slavio pobjedu protiv Seattlea sa 6:5, dok je Houston slavio u St. Louisu kod Cardinalsa rezultatom 4:1.

Justin Verlander i Miguel Cabrera su predvodili Detroit do druge uzastopne pobjede protiv NY Yankeesa (6:0), Texas je nakon 12 inninga bio bolji od Oaklanda sa 2:1, San Diego je sa 1:0 slavio u San Franciscu, Florida je sa 2:1 bila bolja od NY Metsa, a Kansas je u jednom od derbija večeri sa 6:4 slavio protiv Clevelanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.