Rousey nakon poraza od Holm: Pravim kraću pauzu

Amerikanka se oporavlja

Rousey nakon poraza od Holm: Pravim kraću pauzu

O. Lekić

Bivša UFC šampionka Ronda Rousey izjavila je da njena karijera nije gotova nakon poraza od Holly Holm, ali da će napraviti kraću pauzu.

Rousey je na svom Instagram profilu poručila da se osjeća dobro nakon teškog nokauta kojeg je doživjela u meču protiv Holm.

"Želim se svima zahvaliti na podršci. Dobila sam mnogo pitanja o mom zdravlju, ali ja sam dobro. Kao što sam ranije spomenula, napravit ću kraću pauzu od borbi, ali ću se vratiti", napisala je Rousey.

Predsjednik UFC-a Dana White je nakon meča najavio revanš i priliku za Rousey da se iskupi za ovaj poraz koji joj je, inače, bio prvi u 13. profesionalnom meču.

Međutim, stručnjak sa MMAFighting.com Luke Thomas smatra da Rousey neće imati previše šansi u eventualnom revanšu.

"Najluđi dio je da ne postoji mnogo stvari koje ukazuju da bi Rousey u revanšu imala previše šansi", rekao je Thomas.

Podsjetimo da je u Melbourneu u subotu navečer Holly Holm priredila jednu od najvećih sportskih senzacija ove godine nakon što je u knockoutom u drugoj rundi pobijedila bivšu svjetsku prvakinju.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti