Bivša zvijezda Premier lige postigla najčudniji gol ikad

Kad hoće, hoće

Bivša zvijezda Premier lige postigla najčudniji gol ikad

Sjećate li se Papissa Cissea, senegalskog napadača koji je ne tako davno bio prva zvijezda Newcastlea?

Od odlaska u Kinu, Cisse je 'nestao' iz medija i o njemu vrlo rijetko čujemo nešto novo. Čak i golovi koje postiže nisu previše zanimljivi evropskoj javnosti, pa je ovom brzonogom Senegalcu bilo potrebno pravo čudo da ponovo skrene pažnju na sebe.

Fudbaler Shandong Lunenga je prošlog vikenda postigao vjerovatno najsretniji gol ikad i to u duelu protiv Hebeija. Cisse je promašio loptu, ali je zahvaljujući izuzetno lošem terenu lopta nekako ušla u mrežu. Teško je to opisati, pa je najbolje da sami pogledate...

Njegov pogodak iz 4. minute bio je i jedini na utakmici, a interesantno je da mu je asistirao Graziano Pelle, još jedna nekadašnja zvijezda Premier lige.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi